Medical Taping bij Hooikoorts

Een heleboel mensen hebben last van hooikoorts. Een loopneus/verstopte neus, jeukende ogen en verhemelte, niesbuien, hoesten, benauwdheid en een koortsig gevoel zijn allemaal klachten die bij hooikoorts kunnen ontstaan. Zodra het buiten mooi weer begint te worden krijgen de mensen die hier gevoelig zijn soms veel last. 

 

Hoe werkt medical taping? 

Uit een onderzoek van 2016 en 2017 is gebleken dat door Medical Taping toe te passen bij hooikoortsklachten, 84% verlichting van de klachten wordt ervaren. Bij hooikoorts spelen de longen en het immuunsysteem een belangrijke rol. De zones van de longen liggen met name aan de bovenkant van de rug. Door de elastische tape direct op dit gebied aan te brengen stimuleert de tape de huidsensoren, die op hun beurt het zenuwstelsel prikkelen. Deze prikkel heeft een kalmerende werking op het afweermechanisme waardoor de hooikoortsklachten afnemen.

 

Hoe vaak tapen?

Uit de 2 onderzoeken is gebleken dat na een eerste keer tapen al direct een positief effect merkbaar is. Door een tweede tape na 1 week nogmaals toe te passen is gebleken dat de klachten verder afnemen. Afhankelijk van de resultaten na twee behandelingen kan besloten worden eventueel een derde keer te tapen om een nog beter effect te bereiken. Geadviseerd wordt de tape minimaal 5 dagen te laten zitten en na een week de volgende tape aan te brengen

 

Prijzen per tape zijn voor hooikoorts € 10,00


Zwangerschapsmassage - NIEUW!!! 

Vanaf nu ook zwangerschapsmassage in de praktijk!! 

30 minuten € 15,00 

45 minuten € 20,00 

60 minuten € 25,00 

 

En nog een leuke actie meld ook je een zwangere vriendin aan voor een afspraak en ontvang een korting van 10% op de volgende behandeling!! 

 


Klantenkaart

U spaart bij iedere € 15,00 1 massagepunt. Bij 10 massagepunten krijgt u een voucher voor 25% korting op een volgende behandeling. U krijgt hiervoor een stempelkaart. De kortingsvoucher is niet persoonsgebonden, u kan hem ook als cadeau geven aan iemand anders. 

 

U kunt bij uw 1e bezoek aangeven of u van de spaaractie gebruik wilt maken.