Data's babymassage

 

Op dit moment zijn er geen beschikbare data's voor de cursus babymassage bekend. 

De prijs is nu van € 75,00 naar € 50,00 per sessie van 3 lessen van +/- 1,5 uur, omdat het mijn 1e keer is dat ik deze cursus ga geven. Laat weten als je interesse hebt zodat we een mooie groep van max 3 kindjes kunnen maken


Cursus Babymassage

 

Hoe fijn kan het zijn om even 1,5 uur met je baby samen te zijn, alle tijd voor je kindje te hebben zonder dat je andere afspraken hebt en niet op de tijd te moet letten. Babymassage is een fijne manier om je kindje te laten ontspannen en liefdevolle aandacht te geven.

Het gevoel van veiligheid en geborgenheid bevorderd de band tussen ouder en kind. Je leert de lichaamstaal van je baby te herkennen. De babymassage wordt

ook gegeven bij bijvoorbeeld darmkrampjes, verstopping darmen en/of slecht slapen. U kunt zelf u baby ook helpen rustiger te worden en zo evt. slaapklachten of andere klachten minder te laten worden. U zult nooit alle klachten helemaal kunnen wegnemen maar u kunt zeker een handje bijdragen. Shantala babymassage is dan ook een eenvoudige en makkelijke massage om te leren en te geven.

 

De cursus is voor ouders met baby's vanaf 6 weken oud tot ongeveer 9 maanden oud.

De massage kan ook gegeven worden aan peuters, alleen is het dan soms wat moeilijker omdat het kindje dan de wereld wil ontdekken. Hiervoor kan u aangeven dat u hierin geintresseerd bent en kan ik t.z.t. een speciale groep maken met kindjes ouder dan 9 maanden.

 

De groepslessen worden gegeven in mijn praktijkruimte bij mij thuis. De cursus

van 3 bijeenkomsten wordt gegeven aan minimaal 2 deelnemers en maximaal 4 deelnemers. De groep wordt klein gehouden om voldoende aandacht te hebben voor het aanleren van de technieken.

 

Hieronder kan je je online inschrijven voor de cursus, uiteraard kan dit natuurlijk ook telefonisch. 

Via de onderstaande agenda dient u zich eerst aan te melden. 


 Afspraak maken